diumenge, 20 d’abril del 2008

light

barça 0 espanyol 0

3 comentaris:

Lloveras ha dit...

Derbi light com els que més.

Pensant en dimecres, la lliga es juga com 1 partidet d'entrenament amb uns perikos ke fan més pena que el propi barça en lliga.

Arribar a la semifinals, un premi als oponents ke ens em trobat fins ara. El manchester ens fara tocar d peus a terra i seguirem fent partits de "veterans" o de pretemporada d'aqui al que queda de lliga.

Avera com va el primer partidet i amb una mica de sort Oleguer en marca 1 des del corner directe.

PD: Eto yo lo que kiero es ganar Hummers xD

Anònim ha dit...

SuBi:
Doncs a mi ia fa dies k la lliga me la suda, i akt derbi ia es veia venir k tindria gust a MERDA, xo en fi, ens hem docupar dels Reds, ocuparnos de k no ens en fotin gaires, i k si ens eliminen, k el cor diu k no xo el cap diu k si, k sigui sense ridiculitzarnos gaire, k sino ni fitxarem ni vendrem xDDD De totes maneres, dimecres a ful amb el barça.
Ah, i si l'any k ve no es guanya res, potser no sera Eto'o ki marxi, sino k el fotran fora, tanta lesio i tanta copa afrika dels pebrots...

Dani Clemente ha dit...

yo apostaría per una táctica trencadora contra el ManU tenorio, heus la aquí: Jugar amb Marquez roni i deco am un cartellet penjant que digui For Sale. avere si ens treiem prous calerons per fichar al benzema aquell k el lyon ja ha sentit las fuentes secretisimas del Mundo deportivo i ens costará baratu el nou dugarry xd